Politiikka- ja toimintapäivät

02.02.2013-03.02.2013, Helsinki 2.2. ja risteily Tallinnaan 2.-3.2.

Politiikka- ja toimintapäivä Helsingissä ja risteily Tallinnaan 2. – 3.2.2013 

Tule mukaan Keskustan yhteiseen talviviikonloppuun helmikuussa!

Keskusta järjestää helmikuun alussa lauantaista sunnuntaihin 2. – 3.2.2013 todellisen superviikonlopun kaikille Keskustan politiikasta ja toiminnasta kiinnostuneille.

Rakennamme viikonloppuna yhdessä Keskustan vaihtoehtoa Suomen tulevaisuuden suunnaksi ja kehitämme puolueen toimintaa. Ideoita ja oppia saa myös päivittäiseen puoluetyöhön.

Viikonloppu alkaa politiikka- ja toimintapäivällä Helsingissä. Järjestämme korkeatasoisia ajankohtaiskeskusteluja, luentoja ja työpajoja puoluetoimistossa ja sen välittömässä läheisyydessä Helsingin ydinkeskustassa.

Päivän jälkeen siirrymme jatkamaan yhteistä viikonloppua Itämeren aalloille. Monille tuttu Silja Europa lähtee viihdyttävälle 22 tunnin risteilylle Helsingistä lauantaina 2.2. klo 18.30 ja palaa takaisin Helsinkiin sunnuntaina 3.2. klo 16.30.

Puolueen politiikan ja toiminnan rakentaminen jatkuu risteilyllä mielenkiintoisen ohjelman muodossa. Aikaa on myös laadukkaasta viihteestä, hyvästä ruoasta, edullisista ostoksista ja mukavasta yhdessäolosta nauttimiselle.

Mukana Keskustan viikonlopussa ovat mm. puoluejohto ja Keskustan kansanedustajat.

Lisätietoja mm. ohjelma, ilmottautumiset yms. tärkeät tiedot saat  
http://www.keskusta.fi/Suomeksi/Osallistu_ja_vaikuta/Talviviikonloppu_2013.iw3