Mika Rossi: Keskustan tavoitteena vuoden 2011 eduskuntavaaleissa kolme kansanedustajaa Helsingissä

24.04.2009

Keskustan Helsingin piirin puheenjohtaja Mika Rossi 24.4.2009 Keskustan puoluevaltuuskunnan kokouksessa.

Keskustan tavoitteena vuoden 2011 eduskuntavaaleissa kolme kansanedustajaa Helsingissä

Keskustan Helsingin piirin puheenjohtaja Mika Rossi totesi puhuessaan 24.4.2009 Keskustan puoluevaltuuskunnan kokouksessa, että Helsingin Keskusta tavoittelee vuoden 2011 eduskuntavaaleissa kolmea kansanedustajaa.

- Helsingin Keskusta käynnisti vuoden alussa työn ydinviestiensä ja kohderyhmiensä kirkastamiseksi. Kaikkia ei tarvitse miellyttää. Puoltakaan ei tarvitse saada. Helsingissä reilu kymmenen prosentin kannatuskin tuo meille kolme paikkaa. Mari Kiviniemi tarvitsee lisää keskustalaisia helsinkiläisiä työtovereita. Siinä on tavoitetta, siihen me 2011 eduskuntavaaleissa pyrimme ja sen me myös saavutamme, Rossi sanoi.

- Kaiken kaikkiaan kymmenillä piirin toimijoilla on ollut mahdollisuus useissa tilaisuuksissa osallistua työhön. Kymmenistä aihioista on siilautunut muutama asia, joihin panostetaan, joita toistetaan ja joita syvennetään. Toki toimimme ja reagoimme ajassa erilaisiin asioihin, mutta haemme johdonmukaisuutta viesteissä ja kuvassamme. Se merkitsee myös yhdenmukaista työtä ja tekoja Suomen suurimman kaupungin kunnallispolitiikassa. Emme rakentele häkkyröitä huviksemme, Rossi painotti.

- Meillä ei ole Helsingissä muuta kuin voitettavaa. Me voitamme ja saavutamme tavoitteemme. Me haastamme Helsingin hiilenmustat valtapuolueet Kokoomuksen, Vihreät ja SDP:n, jotka ovat piiloutuneet valheellisen vihreiden iskulauseiden ja tunnusten taakse, Rossi sanoi.

Helsingin Keskustan ydinviestit ovat
1. Hiilivapaa Helsinki: Helsingin betonipuolueiden valta on murrettava ja hiilellä saastuttaminen lopetettava
2. Menestyvä maahanmuuttaja: Maahanmuuttajilla oltava mahdollisuudet menestyä
3. Kävelykeskusta: Palveluiden on oltava kaikkialla Helsingissä lastenvaunuetäisyydellä
4. Kasvurauha: Koulussa on oltava sekä oppilailla että opettajilla työrauha.

Lisätietoja: Mika Rossi 0400 588 696