Virtuaalinen tupaillta

29.03.2016 kello 19:00-00:00, www.virtuaalitupailta.fi

Virtuaalitupailta 29.3.2016

Seuraava virtuaalinen tupailta järjestetään tiistaina 29.3. klo 19 alkaen. Tulevaisuuden liikenneratkaisuista ja –mahdollisuuksista keskustellaan liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin johdolla.
Tietoa hallituksen liikennekaareen liittyvästä kokonaisuudesta voi jo etukäteen katsoa osoitteesta www.lvm.fi/liikennekaari.

Tule seuraamaan lähetystä ja osallistumaan keskusteluun! Lähetykseen voi lähettää postia ja kysymyksiä myös etukäteen osoitteella puoluetoimisto@keskusta.fi

 

*************

Edellinen tupailta

Tupailta 17.11. keskittyi Soteen, katso Keskusta-TV:stä: Miten itsehallintoalueiden tehtävien määrittely ja sote-uudistus etenevät? Ministerit Juha Rehula ja Anu Vehviläinen kävivät läpi hallituksen päätöstä ja vastasivat kysymyksiin.

Katso Virtuaalitupailta tästä!

Tule mukaan seuraamaan ja osallistumaan keskusteluun. Ohjelma näkyy suorana osoitteessa: www.virtuaalitupailta.fi . Pääset myös tupallan sivustolle suoraan etusivilta virtuaalisen tupaillan kuvakkeen kauttan. Voit kirjautua keskusteluun chatin kautta. Voit lähettään tupailtaan kysymyksiä ennakolta osoitteeseen puoluetoimisto@keskusta.fi. Otsikossa tulee mainita sana Virtuaalitupailta. Voit kommentoida keskustelua lähetyksen aikana, kirjautumalla käyttäjäksi virtuaalitupaillan sivun alalaidassa olevan painikkeen ”Guest” kautta.


Mitä virtuaalisessa tupaillassa tapahtuu?
Virtuaalisessa tupaillassa on mukana mielenkiintoisia persoonia Keskustasta ja sen ulkopuolelta, jotka haastattelujen tai lyhyiden alustusten muodossa kertovat ajankohtaisista asioista puolueessa ja suomalaisessa politiikassa. Virtuaalinen tupailta näkyy osoitteessa www.virtuaalitupailta.fi  Ruutu näkyy mustana lähetyksen alkamishetkeen saakka.

Miten virtuaaliseen tupailtaan pääsee mukaan?
Mukaan pääsee helposti: tarvitset vain tietokoneen ja internet-yhteyden. Katsojat pääsevät mukaan virtuaaliseen tupailtaan lähetyksen aikana lähetysruudun alapuolella toimivan chatin kautta. Juontajat poimivat parhaimpia kysymyksiä ja kommentteja mukaan lähetykseen. Keskusteluun voit kirjautua Guest-painikkeen kautta nimimerkillä tai esimerkiksi Facebook-profiiliasi tai muuta näppäimissä mainittua yhteisöpalvelua hyödyntäen. Valitse sinulle sopivin tapa tulla mukaan keskusteluun.

Voiko virtuaaliseen tupailtaan lähettää kysymyksiä etukäteen?
Kyllä voi. Virtuaalisten tupailtojen teemoista ilmoitetaan osoitteessa www.virtuaalitupailta.fi. Teemoihin liittyviä kysymyksiä voi lähettää Keskustan sivujen palautelomakkeen kautta tai suoraan osoitteeseen puoluetoimisto(at)keskusta.fi.  Laita palautteen otsikoksi "Kysymys virtuaaliseen tupailtaan".

Virtuaalitupailtojen nauhoitteet ovat jälkikäteen katsottavissa KeskustaTV:ssä.